Kampen

zomerkamp kinderen Beveren aan de ijzer
leergoed zomerkamp augustus
Een plek waar je jezelf mag zijn en op je eigen tempo nieuwe ervaringen mag opdoen. Een plek waar je gezien wordt en waar er ook ruimte is voor je gevoelige kantje. Dat zocht ik voor mijn 5-jarige kleuter en dat vond ik. Het werd een fantastische ervaring waarin ik ons kind zag openbloeien!

Dankjewel dames, het was top en wij komen zeker terug!
Met een gerust hart kon ik mijn zoon afzetten voor het deelnemen aan het leergoedkampje dat doorging op een hele mooie locatie! Er werd voldoende aandacht besteed aan de eigenheid van mijn kind en de afstemming was optimaal. De groepjes zijn ook zeker niet te groot en dus niet te druk. Mijn zoon kwam steeds heel erg enthousiast en geïnspireerd terug thuis. Bedankt om hem zon fijn kamp te laten beleven!
Het waren 3 leuke dagen ik zag aan mijn dochter dat ze het heel leuk vond!!! Ook een mooie locatie in het groen. En de begeleiders waren 2 top madammen. Waar je je kind met een goed gevoel achter kan laten, wetende dat het 2 mensen zijn met ervaring. Voor ond een groot pluspunt.
Mijn dochter kwam vol enthousiasme en vuile kledij naar huis ! Zo moet het zijn ­čśü Zeker aan te raden
Een ideaal ontmoetingskampje voor een eerste kampavontuur. Dit op een mooie rustgevende locatie met professionele en emotioneel betrokken begeleidsters die dit met hart en ziel doen. De activiteiten en voorbereidingen waren supergoed en dit allemaal op een kind- en oudervriendelijke manier! Dit geeft zowel kind als ouder een GERUST kampgevoel. Een uniek concept op een unieke plaats waar een unieke band tussen kinderen groeit.
3 top dames die elkaar perfect aanvullen, een prachtige locatie op het platteland en een programma om U tegen te zeggen. De kids hadden er de tijd van hun leven. En het dagelijkse verslag deed ons stiekem zin krijgen om er ook bij te zijn. Een echte aanrader!
Vond het super leuk!

Binnenkort meer info over nieuwe kampen...

Volg mij ondertussen op Facebook en Instagram

Zo ben je als de eerste op de hoogte ;-)

Leergoed media

Fier op ons uniek initiatief.

29 aug 2020

Artikel in Viso blad

01 jun 2019